Wie zijn we

Zakenkantoor Kerremans is uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar en financieel adviseur. We zetten meteen graag even op een rijtje waarom u voor ons zou moeten kiezen:

• Ervaren 
Kantoordirecteur Guido Kerremans zit al sinds 1987 in de financiële wereld. Oorspronkelijk enkel gespecialiseerd in verzekeringen, later kwamen daar bankzaken bij en nog later het vastgoed. Guido heeft zijn passie voor zaken en zijn kennis van de financiële wereld met de paplepel doorgegeven aan zijn zonen. Die versterken sinds jaar en dag het kantoor, elk met hun eigen specialisatie. Guido en zijn team staan te popelen om zich aan U voor te stellen!

• Betrouwbaar en transparant
Uw zuurverdiende centjes verdienen een betrouwbare financiële partner.

• Dicht bij u 
Wij zijn geïnteresseerd in u. In uw dromen en uw ambities. Tenslotte spaart u om bijvoorbeeld een mooie reis te maken. U leent geld om een leuke flat te kunnen kopen. U sluit een verzekering af om u in geval van schade te laten bijstaan. Precies omdat wij u kennen, weten wij perfect hoe we u van dienst kunnen zijn. Kennen we elkaar nog niet? Laat ons dan snel kennismaken

• Ruim en professioneel aanbod
Sparen, lenen, beleggen, verzekeren, verhuren, verkopen, … Groep Kerremans doet het allemaal! Ons aanbod is ruim, onze dienstverlening professioneel. We hebben kennis van zaken en zo hoort het ook. Uw financiële zaken verdienen een professionele, klantgerichte aanpak.

Ons Team

Guido Kerremans
Oprichter/zaakvoerder
Steve Kerremans
Zaakvoerder
Kevin Kerremans
Zaakvoerder
Bart Smedts
Account Manager Verzekeringen
Griet Reyntiens
Account Manager Bank
Maarten Smedts
Dossierbeheerder Verzekeringen
Modest De Boeck
Account Manager Bank
Anneke Claus
Dossierbeheerder Verzekeringen
Stefaan Kerremans
Stagiair Vastgoedmakelaar